انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه‌اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سرخط خبرها
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده:

طرح تاب‌آوری اجتماعی در نقاط پرآسیب استان‌ها ادامه یابد

  • کد خبر: ۲۹۵۸۰
  • ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۶
طرح تاب‌آوری اجتماعی در نقاط پرآسیب استان‌ها ادامه یابد
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: طرح ارتقای تاب‌آوری اجتماعی باید در نقاط پرآسیب استان‌ها استمرار یابد.
به گزارش شهرآرانیوز، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه طرح ارتقای تاب‌آوری اجتماعی از سال ۹۶ در استان خراسان جنوبی اجرا شده، تصریح کرد: اجرای این طرح باید در نقاط پرآسیب استان‌ها استمرار یابد زیرا می‌تواند به جوامع محلی کمک کند تا در مقابل آسیب‌ها به شناخت و انطباق و در نهایت تغییر شرایط دست یابند.
معصومه ابتکار روز دوشنبه در مراسم رونمایی از بیست وهشتمین سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده در خراسان جنوبی که به صورت ویدئو کنفرانس همزمان در دفتر معاونت امور زنان و خانواده و استانداری این استان برگزار شد، با بیان اینکه سند استان خراسان جنوبی از بهترین اسناد استانی ارتقاء وضعیت زنان و خانواده در کشور است، افزود: این سند گام مهمی در راستای برنامه ریزی برای زنان و خانواده‌ها بوده و بر اساس اسناد بالادستی تهیه شده است.

وی ادامه داد: سند‌های ارتقاء وضعیت زنان و خانواده در واقع سیاست‌های اجرایی و عملیاتی خاص هر استان است تا بنابر اقتضائات و شرایط بومی و فرهنگی خودشان برای تحقق شاخص‌های عدالت در موضوع زنان و در موضوع بسیار مهم خانواده تلاش و اقدام کنند.

معاون رئیس جمهوری با اشاره به نظر رهبر معظم انقلاب درباره گام دوم که ما باید آینده نگر و پیشرو باشیم و پایه‌های یک تمدن اسلامی را بگذاریم تا بتواند برای آینده کارکرد داشته باشد، خاطرنشان کرد: این آینده‌ای است که در آن عدالت و قسط در همه ابعادش از جمله در بعد جنسیتی باید برقرار باشد و این برنامه‌های اجرایی انشاءالله آن هدف عالی را محقق می‌کند.

ابتکار با بیان اینکه طرح توسعه مشاغل خانگی با همکاری معاونت و جهاد دانشگاهی در سطح استان در حال اجراست، گفت: هدف این طرح افزایش مهارت‌ها برای کسب و کار و در نهایت ایجاد یک زنجیره ارزش است و اکنون ۷۴ نفر از زنان سرپرست خانوار خراسان جنوبی در حال گذراندن این دوره‌ها هستند.

وی در بخشی دیگر از این مراسم، به طرح مشترک معاونت امور زنان و خانواده با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه حمایت از تعاونی‌های زنان روستایی و جلب همکاری بانک‌ها برای ارایه تسهیلات اشاره کرد و از همکاری با دانشگاه فرهنگیان و برگزاری کارگاه آموزشی با حضور ۲۷۰ معلم دانشجو و همکاری با وزارت آموزش و پرورش به منظور آموزش مهارت‌های گفتگو به دانش آموزان در قالب کارگاه‌های آموزشی در سطح استان خبر داد.

ابتکار درباره طرح ملی گفت وگوی خانواده هم تصریح کرد: در اولین جلسه اجرای این طرح در استان حضور داشتم و پس از آن انجمن جامعه شناسی ایران کار را ادامه داده است که کارگاه‌های مسئله یابی مشارکتی، تربیت تسهیلگران سطح یک و دو و بازآفرینی مهارت‌های گفتگو از جمله اقدامات انجام شده در قالب این طرح بوده است.

معاون رئیس جمهوری با بیان اینکه اجرای طرح ارتقاء تاب آوری اجتماعی از سال ۹۶ در استان خراسان جنوبی آغاز شده، تصریح کرد: اجرای این طرح باید در نقاط پرآسیب استان‌ها استمرار یابد، زیرا می‌تواند به جوامع محلی کمک کند تا در مقابل آسیب‌ها به شناخت و انطباق و در نهایت تغییر شرایط دست یابند.

معصومه ابتکار ابراز امیدواری کرد که به زودی و با برطرف شدن خطر کرونا، بتوانیم شاهد توسعه بوم گردی در سطح استان نیز باشیم.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->